Bouwnummers 12 & 13
Dijkwoningen Kastanje
14530 Ext 2

Het wonen in een dijkwoning is een bijzondere ervaring. Veel gezinnen zijn gecharmeerd van de verrassende indeling en de vele mogelijkheden die zo’n woning met zich meebrengt. Aan bestaande dijkhuizen moet vaak nog veel gebeuren. De dijkwoningen van Het Houthof zijn helemaal van nu. Alles nieuw, goed gebouwd en energiezuinig.

Wie op zoek is naar ruimte en comfort zal zeker gecharmeerd zijn van de 2 dijkwoningen type Kastanje. Met de entree van de woning op dijkniveau, de prachtige rode baksteen, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een tuin op het zuiden zijn deze woningen ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze hebben bovendien een grote zolder én een heerlijk souterrain voor avonden met vrienden, grenzend aan de tuin.

Kenmerken

Woonoppervlak: ca. 141 m²

Perceel: ca. 193 - 202 m²

Tuinligging: Op het zuiden
Slaapkamers: 3
De tuinkamer
De begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping
Dijkwoning verdiepingen 01

De tuinkamer 

Bnr. 13 | Bnr. 12 gespiegeld

Een groot pluspunt voor gezinnen met kinderen, deze kamer. Grenzend aan de tuin kunt u hier alle kanten mee op. U heeft de mogelijkheid om van de tuinkamer een vierde slaapkamer te maken. Een fijne optie voor een groot gezin. Wat zijn uw plannen? 

Dijkwoning verdiepingen 02

De begane grond

Bnr. 13 | Bnr. 12 gespiegeld

Is het boven of beneden? Het is maar van welke kant u het bekijkt. Aan de voorkant grenst de voordeur aan de straat. Aan de achterzijde ziet u de extra verdieping. De charme van een dijkwoning!

Dijkwoning verdiepingen 03

Eerste verdieping 

Bnr. 13 | Bnr. 12 gespiegeld

Twee grote slaapkamers en een wat kleinere. En daarnaast een prettig bemeten badkamer met een raam. Dat treft u op de eerste verdieping van deze dijkwoning. In alle slaapkamers is plek voor een kast(enwand) en een zitje. 

Dijkwoning verdiepingen 04

Tweede verdieping

Bnr. 13 | Bnr. 12 gespiegeld

Gaat u nog een verdieping hoger dan treft u daar de techniekruimte met plek voor de wasmachine en de droger en een flinke open ruimte van ca. 24 m², die u naar eigen inzicht kunt indelen. Bijvoorbeeld als werk- of hobbykamer, of gewoon als zolder. Uiteraard hoort een dakkapel tot de mogelijkheden. Een raam in de zijgevel zorgt voor daglicht.