Aanstaande donderdag start de verkoop van Het Houthof in Streefkerk!

15-05-2024

14530 Ext 4

Het is bijna zover: op donderdag 16 mei gaan de appartementen en dijkwoningen van project Het Houthof in verkoop! 

We begrijpen dat u inmiddels flink nieuwsgierig bent naar deze woningen. In dit bericht geven we alvast antwoord op enkele veel gestelde vragen. 

Wat is er al in de woning opgenomen?
De woningen en appartementen van Het Houthof worden voorzien van een compleet afgewerkte badkamer en de voorzieningen voor aansluiting van de keukeninstallatie. Verder zijn de appartementen en woningen voorzien van een duurzaam klimaatsysteem. 

Op hoeveel bouwnummers mag ik inschrijven?
U kunt zich inschrijven op meerdere bouwnummers op volgorde van uw persoonlijke voorkeur, met een maximum van 10 voorkeursnummers. Het is niet verplicht om meer dan één bouwnummer op te geven. 

Stel, ik heb een woning of appartement toegewezen gekregen, hoe gaat het dan verder? 
De makelaar zal in de week van de toewijzing zoveel mogelijk telefonisch en anders via email contact met u opnemen om een afspraak te maken voor het doorspreken van uw woning/appartement. U heeft na deze afspraak circa één week de tijd om definitief te besluiten of u door wilt gaan met de aankoop van de woning/het appartement en een tekenafspraak in te plannen.

Wanneer start de bouw?
Naar verwachting start de bouw in het laatste kwartaal van 2024 of in het eerste kwartaal van 2025. De bouwtijd van het totale project is circa 1,5 jaar. Uiteraard houden wij u vanaf de koop van de woning op de hoogte van alle ontwikkelingen.

14530 Ext Achtertuin

Hoe werkt de toewijzing?

Toewijzing
Er is veel interesse in project Het Houthof. Mogelijk zijn er meer geïnteresseerde kopers dan beschikbare woningen. In dat geval willen wij u een zo eerlijk mogelijke kans geven om een woning of appartement in dit mooie project te bemachtigen. In de inschrijfperiode na de start verkoop wordt uw inschrijving in ons systeem verwerkt en ontvangt u op verschillende criteria punten die worden meegenomen bij de toewijzing.

Criteria
Aan de hand van de volgende criteria krijgt u punten toegewezen: 

1. Eerste keuze (50 punten)
Eerst wordt er gekeken welke geïnteresseerden de woning/het appartement als eerste keuze hebben opgegeven.

2. Voorkeur doorgegeven (20 punten) 
Tot en met maandag 6 mei 09.00 uur was het mogelijk uw voorkeur voor een woningtype door te geven via uw persoonlijke omgeving. Iedereen die dit binnen deze periode heeft gedaan, krijgt 20 punten. 

3. Woonachtig in gemeente Molenlanden (20 punten)
Bent u op dit moment al woonachtig in de gemeente Molenlanden? Dan ontvangt u 20 punten.

Mochten er meerdere geïnteresseerden zijn met hetzelfde aantal punten, dan wordt de woning toegewezen middels een interne loting. 

Voor al uw vragen: 

Wilt u meer weten over het project of over de woningen? Neem dan contact op met onze makelaar, Kooyman Eigen Huis. Het telefoonnummer is 0184 - 49 94 44, u kunt ook mailen naar nieuwbouw@kooyman.com

Een brochure van de appartementen of de dijkwoningen is vanaf 16 mei verkrijgbaar op het kantoor van Kooyman Eigen Huis op de locatie Kerkstraat 1, 2969 AJ Oud-Alblas.