Bouwnummers 14 & 15
Dijkwoningen Berk
14530 Ext 1

Ook de dijkwoningen van het type Berk zijn een plaatje om te zien. De houten elementen steken fris af tegen de lichte baksteen. Het asymmetrische zwarte dak zorgt voor een fijn contrast. Leuk zijn ook de voortuintjes bij deze woningen. Zo maakt u snel een praatje met de buren.

Met de entree van de woning op dijkniveau, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een tuin op het zuiden zijn deze woningen ideaal voor gezinnen met kinderen. Met drie slaapkamers op de tweede verdieping én de extra mogelijkheden van de zolder en het souterrain, kunt u hier alle kanten mee uit. Richt u de tuinkamer in als ruime werkplek, gezellige serre of als speelkamer voor de kinderen?

Kenmerken

Woonoppervlak: ca. 141 - 146 m²

Perceel: ca. 194 - 234 m²

Tuinligging: Op het zuiden
Slaapkamers: 3
De tuinkamer
De begane grond
Eerste verdieping
Tweede verdieping bnr. 15
Tweede verdieping bnr. 14
Dijkwoning verdiepingen 01

De tuinkamer 

Bnr. 15 | Bnr. 14 gespiegeld

Een leuk detail van een dijkwoning vindt u in het souterrain. Grenzend aan de tuin kunt u hier alle kanten mee op. Komt hier uw woonkamer zodat u boven de ruimte geeft aan uw keuken en eetkamer? De berging is handig om uw tuinkussens op te bergen.

Dijkwoning verdiepingen 02

De begane grond

Bnr. 15 | Bnr. 14 gespiegeld

Is het boven of beneden? Het is maar van welke kant u het bekijkt. Aan de voorkant grenst de voordeur aan de straat. Aan de achterzijde ziet u de extra verdieping. De charme van een dijkwoning!

Dijkwoning verdiepingen 03

Eerste verdieping 

Bnr. 15 | Bnr. 14 gespiegeld

Twee grote slaapkamers en een wat kleinere. En daarnaast een prettig bemeten badkamer met een raam. Dat treft u op de eerste verdieping van deze dijkwoning. In alle slaapkamers is plek voor kasten en een bureau of gezellig zitje. 

Dijkwoning verdiepingen 04

Tweede verdieping

Bnr. 15 

Door de expressieve dwarskap wijkt bouwnummer 15 af van de andere dijkwoningen. Op de tweede verdieping vindt u de techniekruimte met plek voor de wasmachine en de droger en een flinke open ruimte van ca. 27 m², die u naar eigen inzicht kunt indelen. Bijvoorbeeld als werk- of hobbykamer, of gewoon als zolder. Uiteraard hoort een dakkapel tot de mogelijkheden. Ramen in zowel de voor- als achtergevel zorgen voor daglicht.

Dijkwoning verdiepingen 04

Tweede verdieping

Bnr. 14

Op de tweede verdieping van bouwnummer 14 vindt u de techniekruimte met plek voor de wasmachine en de droger en daarnaast nog een flinke open ruimte van ca. 24 m², die u naar eigen inzicht kunt indelen. Bijvoorbeeld als werk- of hobbykamer, of gewoon als zolder. Uiteraard hoort een dakkapel tot de mogelijkheden. Een raam in de zijgevel zorgt voor daglicht.