Bouwnummers 10 t/m 11
Penthouses
14530 Ext 3

Wilt u best naar een appartement, maar niet inleveren op woonoppervlak en buitenruimte? Dan zijn de twee penthouses op de bovenste woonlaag van het complex u op het lijf geschreven: twee grotere appartementen van 98 en 106 m²  met een extra royale buitenruimte.

Gaat u voor penthouse Zomereik of Zomerlinde? Beide bijzonder ruime woningen met een fijne indeling. Grote slaapkamers (waarvan een grenzend aan het dakterras) en een ruime badkamer met separaat toilet. Zomereik heeft een open keuken, in Zomerlinde vindt u een keuken en-suite, net wat u fijner vindt. Natuurlijk is de hele woning voorzien van vloerverwarming en heeft u ramen rondom wat zorgt voor een fijne lichtinval. Op het dakterras kunt u met gemak zowel uw tuintafel als een lekkere loungeset kwijt. Vanuit het penthouse heeft u een vorstelijk uitzicht over het dorp en de wijde omgeving.

Kenmerken

Woonoppervlak: ca. 98 - 106 m²

Externe berging: ca. 5 - 8,5 m²

Dakterras: ca. 23 - 26,5 m² op het zuidoosten / zuidwesten

Slaapkamers: 2

Penthouse Zomereik
Penthouse Zomerlinde

Penthouse Zomereik

Bnr. 10

Wat een rijkdom om hier te mogen wonen! Hier ervaart u rust en ruimte. Twee grote slaapkamers waar u alle kanten mee uit kunt en een speels ingedeelde woonkamer met volop zicht over de omgeving. Geniet in het bijzijn van familie en vrienden van een lekkere maaltijd of een gezellige avond. Op uw heerlijke dakterras ervaart u het echte buitengevoel.

Kenmerken

Woonoppervlak: ca. 98 m²
Externe berging: ca. 5 m²
Dakterras: ca. 23 m² op het zuidwesten
Slaapkamers: 2

Houthof zomereik
14530 INT 12 TYPE D
Interieurimpressie Bnr. 10

Penthouse Zomerlinde

Bnr. 11

Een plaatje van een penthouse en weer net anders dan type Zomereik. Uw woonkamer, keuken én slaapkamer grenzen aan een heerlijk dakterras. Een fijne plek om de dag te beginnen of af te sluiten. In Zomerlinde heeft u een keuken ensuite, met voldoende ruimte voor een lekkere grote eettafel. In de ruim bemeten woonkamer zijn al uw interieurwensen te realiseren, van luxe kastenwand tot riante hoekbank en stijlvolle werkplek. En dat uitzicht, geweldig!

Kenmerken

Woonoppervlak: ca. 106 m²
Externe berging: ca. 8,5 m²
Dakterras: ca. 26,5 m² op het zuiden
Slaapkamers: 2

Houthof zomerlinde