Ontwikkeling en bouw
Het Houthof ontwikkeling en bouw header1
Den Dunnen foto

Het project wordt ontwikkeld door Gebroeders Blokland en zal worden gebouwd door Den Dunnen. Deze bedrijven delen niet alleen hun vestigingsplaats in Hardinxveld-Giessendam, maar ook hun DNA; beide zijn het familiebedrijven met oog voor kwaliteit.

Gebroeders Blokland 
Ontwikkeling en Bouw

Gebroeders Blokland is een familiebedrijf. Dat merkt u aan alles. We hebben oog en oor voor u, als toekomstige bewoner, en voor onze partners. Ons team is hecht. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. We hebben aandacht voor u en voor wat u nodig heeft en wat u leuk vindt in uw nieuwe huis en tuin. Met onze deskundige partners werken we vaak al jarenlang samen. Dat maakt dat we weten wat we aan elkaar hebben en we vertrouwen hebben in elkaars kennis en ervaring.

Image 2

Moerbei 5, 3371 NZ
Hardinxveld-Giessendam
Tel. +31 (0)184 620 888
Routebeschrijving

Den Dunnen 
Bouw en Ontwikkeling 

Den Dunnen ondersteunt opdrachtgevers en eindgebruikers vanaf de initiatieffase tot en met realisatie en onderhoud. In veel gevallen adviseren wij klanten nog vóórdat het eerste schetsontwerp is opgesteld. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en veelal lokale bouwpartners kunnen we kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Door het bundelen van expertise van de partners binnen het bouwteam wordt kennis gedeeld en wordt efficiëntie vergroot. In zowel seriematige- als individuele bouwprojecten zijn wij constant op zoek naar duurzame samenwerkingen, waarin we als één gezamenlijk bouwteam optreden. Binnen onze bouw- en ontwikkelingstrajecten dragen wij ons steentje bij aan een duurzame invulling van onze leefomgeving.

Image 1

Rivierdijk 401
3372 BV Hardinxveld-Giessendam
Tel. 0184 617 486
Routebeschrijving