Op 16 mei start de verkoop van Het Houthof in Streefkerk!

30-04-2024

Thumbnail image001

De 9 ruime appartementen, 2 royale penthouses en 4 verrassende dijkwoningen in het project Het Houthof in Streefkerk gaan op donderdag 16 mei in verkoop! De laatste voorbereidingen zijn in volle gang. In deze nieuwsupdate praten we u graag bij over de volgende stappen die u kunt nemen om een woning in dit schitterende project te kopen. 

In dit bericht vindt u informatie over: 
- de planning 
- de toewijzing
- de contactgegevens voor vragen

Met deze informatie kunt u zich gaan voorbereiden op de laatste stappen naar uw nieuwe woning in Streefkerk! 

Impressie 1

Start verkoop: hoe ziet de planning eruit? 
Op donderdag 16 mei gaat het project Het Houthof in verkoop. Vanaf dat moment zijn ook de definitieve prijzen per woning te vinden in de woningconfigurator op de website. Er staat vanaf 16 mei ook een complete prijslijst bij de downloads op de website. Hier vindt u naast de prijslijst ook de definitieve tekeningen, plattegronden en overige handige documenten.

Donderdag 16 mei 12.00 uur t/m maandag 3 juni 09.00 uur | Inschrijfperiode
Op donderdag 16 mei om 12.00 uur start de inschrijfperiode. Tot en met vrijdag 31 mei kunt u bij de makelaar terecht om de brochure op te halen, of een afspraak te maken. Tot maandag 3 juni 09.00 uur kunt u in uw persoonlijke omgeving op de website uw inschrijving compleet maken. Er staat vanaf 16 mei een formulier hiervoor klaar. Via dit nieuwe inschrijfformulier kunt u uw voorkeurskeuze voor een specifiek bouwnummer of meerdere bouwnummers aan ons doorgeven. 

Dinsdag 4 juni | Toewijzing
Wanneer de inschrijfperiode gesloten is, kunt u uw inschrijving niet meer wijzigen. Dinsdag 4 juni staat het toewijzingsoverleg gepland, waarin de woningen en appartementen volgens een aantal criteria zullen worden toegewezen. Dit proces staat verderop in dit bericht verder uitgelegd. Vanaf dat moment zullen alle gelukkigen door de makelaar gebeld worden. We streven ernaar iedereen uiterlijk 7 juni geïnformeerd te hebben.

14530 Ext 3

Hoe werkt de toewijzing?

Toewijzing
Er is veel interesse in project Het Houthof. Mogelijk zijn er meer geïnteresseerde kopers dan beschikbare woningen. In dat geval willen wij u een zo eerlijk mogelijke kans geven om een woning in dit mooie project te bemachtigen. In de inschrijfperiode na de start verkoop wordt uw inschrijving in ons systeem verwerkt en ontvangt u op verschillende criteria punten die worden meegenomen bij de toewijzing.

Mochten er meerdere geïnteresseerden zijn met hetzelfde aantal punten, dan wordt de woning toegewezen middels een interne loting. 

Criteria
Aan de hand van de volgende criteria krijgt u punten toegewezen: 

1. Eerste keuze (50 punten)
Eerst wordt er gekeken welke geïnteresseerden de woning als eerste keuze hebben opgegeven.

2. Voorkeur doorgegeven (20 punten) 
U kunt tot en met maandag 6 mei 09.00 uur uw voorkeur voor een woningtype doorgeven via uw persoonlijke omgeving. Iedereen die dit binnen deze periode heeft gedaan, krijgt 20 punten. 

3. Woonachtig in gemeente Molenlanden (20 punten)
Bent u op dit moment al woonachtig in de gemeente Molenlanden? Dan ontvangt u 20 punten.

Voor al uw vragen: 

Wilt u meer weten over het project of over de woningen? Neem dan contact op met onze makelaar, Kooyman Eigen Huis. Het telefoonnummer is 0184 - 49 94 44, u kunt ook mailen naar nieuwbouw@kooyman.com

Een brochure van de appartementen of de dijkwoningen is vanaf 16 mei verkrijgbaar op het kantoor van Kooyman Eigen Huis op de locatie Kerkstraat 1, 2969 AJ Oud-Alblas.