Maak kennis met Het Houthof! 11 ruime appartementen en 4 verrassende dijkwoningen.

24-06-2024

Impressie 1

Welkom bij Het Houthof!
Wonen in Streefkerk betekent genieten van het echte Holland: uitgestrekte weilanden zover het oog reikt met daarboven die spectaculaire Hollandse luchten… Een fijne plek om te wonen. En nu komen er in het knusse dorpscentrum 15 nieuwbouwwoningen bij. 9 heerlijke appartementen, 2 penthouses en 4 ruime dijkwoningen, waar het fijn wonen is voor jong en oud. 

“Het Houthof” is een eerbetoon aan de timmerfabriek die hier ooit stond. De appartementen en dijkwoningen van Het Houthof krijgen een uitstraling die past bij deze historie: niet te stads, maar wel helemaal van nu en met hier en daar een houten detail.

Naar het woningaanbod

14530 Ext 2

Verrassende dijkwoningen:
Het wonen in een dijkwoning is een bijzondere ervaring. Veel gezinnen zijn gecharmeerd van de verrassende indeling en de vele mogelijkheden die zo’n woning met zich meebrengt. Aan bestaande dijkhuizen moet vaak nog veel gebeuren. De dijkwoningen van Het Houthof zijn helemaal van nu. Alles nieuw, goed gebouwd en energiezuinig.

Enkele voordelen van deze dijkwoningen: 

- Woonoppervlakte van circa 141-146 m²
- 3 slaapkamers 
- Tuin op het zuiden
- 2 parkeerplekken op eigen terrein
- Incl. duurzaam klimaatsysteem 

En de prijs? Vanaf € 585.000 V.O.N. 

Naar het woningaanbod

145300 Doorsnede 1

Het souterrain is een groot pluspunt van deze verrassende dijkwoningen. Grenzend aan de tuin kunt u hier alle kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan een vierde slaapkamer, een ruime werkplek, een gezellige tuinkamer of een speelkamer voor de kinderen. Heeft u al een idee hoe u deze ruimte zou invullen?

14530 Ext 3

Ruime appartementen:
In Het Houthof komen 9 ruime appartementen en 2 penthouses. Ideaal als u gelijkvloers wilt gaan wonen als de kinderen de deur uit zijn. Maar ook uitermate geschikt voor jongeren die hun wooncarrière willen starten. Deze leuke mix van bewoners zorgt voor sfeer en levendigheid. 

De 9 appartementen zijn gesitueerd op de eerste drie woonlagen en krijgen een oppervlakte van 78 m² tot 84 m². Ze zijn helemaal van nu: goed gebouwd, behaaglijk, energiezuinig en bovendien behoorlijk levensloopgeschikt. U woont hier gelijkvloers, kunt met uw volle boodschappentas gebruik maken van de lift en zit heerlijk in het zonnetje op uw balkon. Hier hoeft u niet snel meer weg. U kunt kiezen uit drie typen: Populier, Wilg of Els. Allen met een eigen praktische indeling, veel lichtinval, een ruime badkamer en een separaat toilet.

Naar welk appartement gaat uw voorkeur uit?

Naar het woningaanbod

14530 Ext Achtertuin

Kopen of blijven?
U vraagt het zich misschien al wel eens af: zullen we verhuizen of blijven we zitten en gaan we verbouwen? U leest de woontijdschriften, puzzelt met de inrichting en financieel heeft u zeker ook al veel berekeningen gemaakt: 
Wat levert mijn huis nu op? Wat doen de rentes op dit moment? Hoe gaat dat met tijdelijke dubbele woonlasten? Hoe hoog worden de energielasten?

U kunt met al uw vragen terecht bij de adviseurs van Kooyman Eigen Huis. 
Loop even binnen in het kantoor in Oud-Alblas om de brochure op te halen, of stel uw vragen aan de telefoon via 0184-499 444. Een mailtje sturen kan ook, naar nieuwbouw@kooyman.com.

Maak gelijk een afspraak met de makelaar